Aerographica - Airbrush Studio

Изкуството да оживяваш всеки предмет

Мотоциклети

Автомобили

Мото каски

Боядисване

Боди АРТ

Услуги

В Aerographica, ние разбираме стойността на индивидуалността и изразителността. Нашите услуги са създадени, за да предложат не просто боядисване, а истинско изкуство, което да донесе нов живот на вашите предмети. От мощните линии на моторите и автомобилите, през деликатните детайли на мото каските, до личното докосване на мобилните телефони и уникалността на бодиарта – нашата цел е да направим всеки предмет изключителен. Всеки проект за нас е повече от задача; той е възможност да създадем нещо неповторимо, което да отразява вашата личност и стил. Независимо дали търсите начин да се откроите или да направите специален подарък, ние в Aerographica сме тук, за да превърнем вашите идеи в реалност.

За нас

Добре дошли в Aerographica! С над 25 години опит, Йово Йовчев и неговият екип ви предлагат изключителни услуги по аерография и боядисване. Разположени в сърцето на Варна, ние даваме живот на всяка повърхност – от коли и мотори до мото каски, мобилни телефони и дори бодиарт. В Aerographica вярваме, че всяка повърхност е платно, което чака да бъде преобразено.

Защо да изберете Aerographica ?

Експертен опит
Качество
Страст

Над 25 години в бранша.

Използваме само най-добрите материали за дълготрайни резултати.

Любовта към изкуството на аерографията е в основата на всичко, което правим.

За Aerographica ?

Йовчо Йорданов Йовчев е виден майстор на аерографията с богат опит и уникални умения. Роден през 1980 г. в град Търговище, той посещава гимназия с профил английски език в родния си град, където вече открива своята страст към изкуството, учейки девет години в школата за изобразителни изкуства. Продължава своето образование в Технически университет – Варна, където през 2004 г. завършва специалност “Инженерен дизайн” със степен магистър.

От 2001 г. Йовчев започва да се занимава професионално с аерография, като твори върху коли, мотори, каски, мобилни телефони и стени, и също така извършва бодиарт. Той е и майстор на възстановяване на мотоциклети. Всичките му проекти оживяват в собственото му студио „Аерографика“, разположено в квартал Възраждане, ул. “Поп Димитър” в град Варна. Студиото се гордее с модерно оборудване и специализирана инфраструктура, която включва и специална камера за автобояджийски услуги.

Нашето оборудване

В студио „Аерографика“ полагаме изключителна грижа за качеството на нашите услуги, използвайки водещо оборудване в индустрията:

  • Аерограф „IWATA“ – HP – B – 0,2mm – произведен в Япония
  • Аерограф „HANSA“ – 251 – 0,2mm – произведен в Германия
  • Аерограф „PAASCHE“ – VL – 0,3 mm – произведен в САЩ
  • Бояджийски пистолет „SATA“ – 1,2 mm – произведен в Германия
  • Бояджийски пистолет „DEVILBISS“ – 1,5 mm – произведен в Англия

Свържете се с нас